sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Langan rytmi-kuvio






Nyt löytyi kuvio, joka sopii sekä aloittelevalle että kokeneelle neulojalle! Kuvio koostuu vain oikeista ja nurjista silmukoista ja kahdella tai useammalla värillä. 

Olen jo kerran käyttänyt tätä samaa maailmalta löytynyttä kuviota aaltoilevissa Suomineito-sukissa, mutta kun yhdistin kuvion perussukan ohjeeseen ilman mitään kikkailua, se näytti aivan erilaiselta. Tämä kuvio sopii erinomaisesti kun haluat laittaa jotain ekstraa perussukkaan, tarvitset nopeasti esim. lahjasukkiin kivan kuvion tai haluat neuloa vaikkapa telkkaria katsellessa. 

Itse neuloin viikossa kolmet eri sukat aivan kuin hurmiossa ja testailin erilaisia välikerrosten määriä ja värejä. Kuten tarkkaavaiset kuvista huomaavat, yhteen pariin livahti erikokoiset kärjet… Kaikki sukat valmistuivat kuin itsestään ja ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin nimetä kuvio Langan rytmin nimellä.
Silmukat rytmittyvät ja väri vaihtelee ihanalla tavalla
 
Käytä sen kokoisia puikkoja, joita lankasi edellyttää ja tee neuleeseen parillinen määrä silmukoita. Sukissa voit helposti yhdistää kuvion perussukan ohjeeseen.

Ei kommentteja: