keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Langan rytmi Vol. 3


Tämä Langan rytmi alkaa muotoutua ohje kerrallaan :) Tajusin viime rutistuksen jälkeen, että olen liian kärsimätön työstämään vuoden verran julkaisua valmiiksi joten kokeillaan nyt tällä lailla.

Suunnitelmana on, että tänne ilmestyy ohjeita sitä mukaa kun niitä työstyy valmiiksi ja tulen kokoamaan ne myös loppujen lopuksi yhdeksi julkaisuksi kun koossa on 10-15 ohjetta.

 Sydäntalvi (pdf)


  

Kerkkä (pdf)
 Alisa (pdf)
Helisan limetinlehdet (pdf)
Hienohelma (pdf)
Valpuri (pdf)Esa-sukat (pdf)


Verna-sukat (pdf)9 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Kylläpäs sinulla on ihastuttava blogi, muutama sukkaohje tarttui tuolta jo mukaan. :)

Aurinkokujalla kirjoitti...

Minä olen samaa mieltä. Olen sun blogissa eka kertaa ja olisin liittynyt lukijaksikin, mutta en tiennyt mistä. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

Hilppa kirjoitti...

Kiitos teille molemmille ja kyllä ilman muuta vierailen Aurinkokujalla :)

Tuula kirjoitti...

Kiva löytää uusia luettavia blogeja. Js tietenkin uusia sukkaohjeita.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan upeita malleja. Lähetän ohjeita kaverillenikin joka ei juuri netissä pyöri. Voi, että hän tulee iloiseksi kun tykkää kutoa juurikin kuvioita yhdellä värillä. Kiitos

Sanna kirjoitti...

Kiitos ihanista ja helppolukuisista ohjeista. Tänään tein yhden Eemelin ja huomenna toisen kimppuun. Sitten taidan tehdä ”Isukille”-mallin. Kiitos vielä kerran. :)

Raks kirjoitti...

Taitaapi olla tyhmä kysymys, kun ei ole tätä nettisivustoa ennen tultu käytettyä, mutta mie en meinaa saaha noita pdf:iä auki ilman että ilmeisesti lähetän siulle jotain viestiä? Voipi toki olla, että se on ainua tapa, mutta jos siihen on joku ystävällisempi mekaniikka niin käytän tietty sitä.

Sari/Langan rytmi kirjoitti...

Moi, tiedostojen suhteen tulee minulle sähkpostiin pyyntö jakaa tiedosto. Tämä on nyt ihan turvallisuussyistä käytäntönä.

Terveisin Sari/Langan rytmi

kaneliomppu kirjoitti...

Hei Sari
Yritän saada ohjeen "Isukille" Bdf auki, sanoit että sun sähköpostiin laittaa viestiä, en löydä vaan sitä täältä.
tv.Kaneliomppu